Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Trainers Survival Kootstertille beloont voor hun inzet

 

8 maart 2020 stond de 19de editie van de Stertil Survivalrun op de kalender. Corona was net Nederland binnen gekomen maar we mochten nog net onze run organiseren. Hoe anders ziet de wereld er sindsdien uit. Evenementen werden afgelast, we moeten binnen blijven, thuiswerken, scholen en winkels dicht etc. etc.

Gelukkig werd er al vrij snel besloten dat de buitensporten door mochten gaan en vanaf mei 2020 werden de trainingen weer opgestart. Eerst wat onwennig maar als snel werd de draad opgepakt en kunnen we nog steeds genieten van onze prachtige sport.

Het vergt een enorme discipline van de trainers en ook de steeds wisselende maatregelen maakten het er niet gemakkelijker op. Dan weer selecteren op leeftijd, dan weer door elkaar, wel of geen 1,5 meter afstand bij de jeugd, groepjes van 2, groepjes van 4 etc. Elke keer moest er geïmproviseerd worden.Toch lukt het de trainers nog steeds gevarieerde trainingen te verzorgen en de leden zijn daar ontzettend dankbaar voor.

Ook het bestuur van Stichting Survival Kootstertille is trots op haar trainers. Vlak voor de winter werden de trainers voorzien van nieuwe kleding en afgelopen weken kregen de trainers uit handen van het bestuur sporttassen uitgereikt als dank voor hun inzet en als aandenken aan deze, voor iedereen, lastige maar uitdagende periode. 

We hopen, gezien de huidige ontwikkelingen, dat we binnenkort weer op de “oude” manier kunnen gaan trainen en onze sport mogen beleven en dat er ook weer runs georganiseerd mogen worden.

De 20ste editie van de Stertil Survivalrun staat alvast gepland voor 13 maart 2022 met het Open Nederlands Kampioenschap Middellange Survival Run als hoogtepunt.

Kleding en sporttassen zijn naar wens gemaakt, ontworpen en geleverd door Muta Sport.