Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Informatie survivalrun

 

De Stertil Survivalrun op 10 maart 2024

Wat is een survivalrun?

Een strijd tegen de elementen (water, kou, wind etc) in een natuurlijk terrein, waarin hardlopend een parcours wordt afgelegd met natuurlijke en opgebouwde hindernissen, waarbij onder andere kracht, uithoudingsvermogen, techniek, souplesse en doorzettingsvermogen van groot belang zijn. Klik voor een mooi stukje over de geschiedenis van de survivalrun, op de volgende link: www.survivalrunbond.nl

Onder toezicht van de Survivalrunbond Nederland organiseert de Stichting Survival Kootstertille jaarlijks op de tweede zondag in maart een survivalrun.

Deze run is toegankelijk voor wedstrijdlopers in verschillende categorieën en voor recreanten. De wedstrijdlopers hebben een licentie van de bond.

Na het overweldigende succes van de 20ste editie gaan we er in 2024 ook weer een mooie run van maken. Naast de MSR, KSR, BSR en JSR hebben we wederom een aantal uitdagende recreanten categorien.

Dit jaar hebben we ook weer een teamrun, voor 4 personen over 8 kilometer. Hiervoor moet je lid zijn van de Survivalrunbond. De route is hetzelfde als de 8 km zwaar, met dit verschil dat bij bepaalde hindernissen hulp mogelijk/nodig is.

Ook voor de jeugd is er onderscheid tussen wedstrijdlopers met licentie en recreanten.

Voor meer info over de verschillende categorieën en inschrijving klik hier.

 

Onze eerstvolgende Stertil Survivalrun is op 10 maart 2024!

De aanmeld- en startlocatie is in de tent op het start-/finishterrein nabij Goudtsjeblomstrjitte 34a 9288 AM Kootstertille, dit is centraal gelegen in het dorp.

Wilt u meer weten over ons of onze organisatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Organisatie

Klik HIER voor de organisatiestructuur van de Stertil Survivalrun Kootstertille 2024

 

inschrijven

Reglementen

De reglementen voor het organiseren van een survivalrun staan op de site van de Survivalrunbond Nederland. Klik HIER om ze in te zien.