Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Informatie survivalrun

 

De Stertil Survivalrun op 13 maart 2022

 (run van 2021 is afgelast, klik hier voor nieuwsbericht)

Wat is een survivalrun?

Een strijd tegen de elementen (water, kou, wind etc) in een natuurlijk terrein, waarin hardlopend een parcours wordt afgelegd met natuurlijke en opgebouwde hindernissen, waarbij onder andere kracht, uithoudingsvermogen, techniek, souplesse en doorzettingsvermogen van groot belang zijn. Klik voor een mooi stukje over de geschiedenis van de survivalrun, op de volgende link: www.survivalrunbond.nl

Onder toezicht van de Survivalrunbond Nederland organiseert de Stichting Survival Kootstertille jaarlijks op de tweede zondag in maart een survivalrun.

Deze run is toegankelijk voor wedstrijdlopers in verschillende categorieen en voor recreanten. De wedstrijdlopers hebben een licentie van de bond.

Dit jaar hebben we wederom een teamrun, voor 4 personen over 8 kilometer. Hiervoor moet je lid zijn van de Survivalrunbond. De route is hetzelfde als de 8 km zwaar, met dit verschil dat bij bepaalde hindernissen hulp mogelijk/nodig is.

Ook voor de jeugd is er onderscheid tussen wedstrijdlopers met licentie en recreanten.

Nieuw dit jaar is een eigen recreanten-categorie voor jeugdleden van Stichting Survival Kootstertille vanaf 8 t/m 15 jaar. Zij lopen dezelfde route als de 5 km Funrun.

Onze eerstvolgende Stertil Survivalrun is op 13 maart 2022!

De aanmeld- en startlocatie is midden in het dorp, Goudtsjeblomstrjitte 34a 9288 AM Kootstertille.

Wilt u meer weten over ons of onze organisatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Organisatie

Klik HIER voor de organisatiestructuur van de Stertil Survivalrun Kootstertille 2022

 

inschrijven

Reglementen

De reglementen voor het organiseren van een survivalrun staan op de site van de Survivalrunbond Nederland. Klik HIER om ze in te zien.