Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Start training volwassenen

 

Beste leden, zoals jullie wellicht hebben vernomen mogen buitensporten weer los met trainen vanaf volgende week! SUPER NATUURLIJK!!

Wij wachten nog op groen licht van de Survivalrun Bond Nederland. Alles zal naar verwachting moeten plaatsvinden volgens een protocol, net als bij de jeugd. We snappen dat iedereen zeer graag, zo snel mogelijk weer wil trainen, maar we willen de zaken goed in gaan regelen. We willen namelijk voorkomen dat er op de eerste training bijvoorbeeld 70 mensen voor het hek staan.Dit om ieders veiligheid/gezondheid te kunnen garanderen.

Volgende week maandag zitten Gerrit, Dirk en Theo bij elkaar om een en ander te bespreken en in te regelen. Hopelijk is er dan ook een protocol vanuit de SBN naar buiten gebracht. We gaan er van uit dat we volgende week ook nog nodig hebben om alles gereed te hebben. Wat vast staat is dat de trainingen wellicht iets anders ingedeeld gaan worden, denk aan maximaal aantal leden en evt trainingsdagen en -tijden (tijdelijk). Verdere informatie zal via de mail verstuurd worden!!

We hopen jullie snel weer te zien op het terrein.

Groet Gerrit, Dirk en Theo.