Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Podiumplaatsen voor Bikkels in Harreveld

 

Afgelopen zondag stond in Harreveld de laatste survivalrun op het programma die nog meetelde voor het klassement (m.u.v. KSR).

Aan de start wederom een groot aantal Bikkels die allemaal hun beste beentje weer voor hebben gezet.

In de categorie JSR-A wist Fokke Hindrik de Vries beslag te leggen op een 3de plaats en mocht dus voor de 2de keer dit seizoen het podium betreden na ook al een 3de plaats bij de eigen run in Kootstertille.

In Leeuwarden eindigde Fokke Hindrik als 2de , maar deze run telde niet mee voor het klassement. Mede door deze prestaties is een top 10 notering in het klassement een mooi resultaat over het gehele seizoen.

In de categorie JSR-B was Jarno Visser al zeker van de 1ste plaats in het klassement over het seizoen. In Harreveld mocht hij de versierselen behorende bij deze titel in ontvangst nemen.

Bij de meisjes in dezelfde categorie heben Gelien Reiding en Silke Sikkema een prima prestatie geleverd met ook een top 10 notering in het klassement als gevolg.

Survival Kootstertille is trots op deze behaalde resultaten en ook de ontwikkeling van de overige leden in de verschillende categorieën stemt tot tevredenheid.
het seizoen zit er nu bijna op en kan een ieder zich gaan richten op de vakantie en alvast gaan voorbereiden op het volgende seizoen.

Voor sommige een seizoen op een hoger niveau met daarbij ook weer nieuwe verwachtingen en voor anderen een seizoen in dezelfde categorie met wellicht mogelijkheden zich te verbeteren.