Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Introductietrainingen starten op 5 september.

 

Nog een aantal weken en de vakanties zijn alweer ten einde. Voordat het zover is kunnen we nog even genieten van het mooie weer.
Heb je nu ook zin in lekker sporten in de buitenlucht maar kun je je ei niet kwijt bij 1 van de reguliere sporten? Dan is de survivalrunsport wellicht iets voor jou en hebben wij een leuk aanbod voor je.

Op maandag 5 september starten we namelijk weer met een reeks introductietrainingen op maandag en donderdag. In 3 weken worden je de beginselen van de survivalrunsport uitgelegd en krijg je ook te horen wat het lidmaatschap van onze club met zich meebrengt.

Om daarna lid te kunnen worden dienen volwassen minimaal 3 keer mee te trainen in deze weken en voor de jeugd geldt dat je 2 van de 3 maandagen aanwezig moet zijn geweest. Met name de eerste week moet je aanwezig zijn ivm uitleg huisregels etc.
Je wordt verwacht om 18.00 uur (jeugd) of 19.00 uur (volwassenen) op ons trainingsterrein aan de Oastkern 51 te Kootstertille.

Kijk voor meer info en de voorwaarden over het lidmaatschap van Stichting Survival Kootstertille op:
https://www.survival-kootstertille.nl/stichting-survival-kootstertille/info-lid-worden

Aanmelden voor deze introductietrainingen kan via de mail of het contactformulier (beiden zijn te vinden op genoemde pagina).

We zien je graag vanaf 5 september!