Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Introductietrainingen nieuwe leden.

 

Altijd al aan survivalruns mee willen doen maar het ontbreekt je aan de nodige techniek en vaardigheden? Of je wilt eens wat anders dan de reguliere sporten proberen? Dat zijn de introductietrainingen het ideale moment om kennis te maken met onze veelzijdige sport.

Op maandag 2 september starten we weer met een reeks trainingen op maandag en donderdag speciaal bedoeld voor nieuwe leden, zowel jeugd als volwassenen.In 3 weken worden je de beginselen van de survivalrunsport uitgelegd en krijg je ook te horen wat het lidmaatschap van onze club met zich mee brengt.

Om daarna lid te kunnen worden dienen volwassen minimaal 3 keer mee te trainen in deze weken en voor de jeugd geldt dat je 2 van de 3 maandagen aanwezig moet zijn geweest. Met name de eerste maandag is van belang i.v.m. uitleg huisregels etc. Je wordt verwacht om 18.00 uur (jeugd) of 19.00 uur (volwassenen) op ons trainingsterrein aan de Oastkern 51 te Kootstertille.

Om een en ander in goede banen te kunnen leiden is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden voor deze trainingen. Dit kan middels een mailtje naar: infobikkels@gmail.com of via het contactformulier.

Op onze site vind je behalve bovenstaande nog meer info over het lidmaatschap en het huishoudelijk reglement. En uiteraard ook allerlei info over onze Stertil Survivalrun die altijd op de 2de zondag in maart gehouden wordt.

We zien je graag vanaf 2 september!