Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Introductietrainingen nieuwe jeugdleden

 

Normaal gesproken startten we in de eerste week van april met de introductietrainingen. Gezien de huidige maatregelen hebben we dat even vooruit geschoven.

We willen echter voor de jeugd hier een uitzondering op maken, immers voor hen gelden andere maatregelen dan voor volwassenen. We zijn dan ook van plan om de introductietrainingen voor jeugd tot 18 jaar wel door te laten gaan.
De start zal dan zijn op maandag 12 april.
Wel kiezen we er ditmaal voor om een maximaal aantal van 20 personen wat aan deze trainingen deel kan nemen in te stellen.
Om deel te kunnen nemen aan deze trainingen is het noodzakelijk om ook een aspirant lidmaatschap aan te gaan bij de Survivalrun Bond Nederland. Kosten hiervoor bedragen € 5,00 en geldigheid is dan 1 maand. Dit is ivm verzekeringen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via infobikkels@gmail.com. Via dit mailadres krijg je dan ook de nodige informatie over de start van de trainingen en het aspirant-lidmaatschap.

Voor meer info kun je ook onze website bezoeken: https://www.survival-kootstertille.nl/stichting-survival-kootstertille/info-lid-worden