Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Bouwdagen 2019

 

Zoals jullie allemaal al wel weten komt onze run ook weer dichterbij en dus ook dat we weer gaan beginnen met bouwen. De eerste bouwdag zal dan ook al plaats vinden op zaterdag 26 januari en vervolgens gaan we dus weer elke zaterdag los. De data zijn dan als volgt: 2 feb, 9 feb, 16 feb, 2 3feb, 2 mrt en vanaf dinsdag 5 mrt tot de dag voor de run, 9 mrt. In die week wordt er elke dag gebouwd.

Zoals jullie in tussen al wel weten beginnen we elke zaterdagochtend en de week voor de run om 8 uur in de loods tot een uur of 4 in de middag.
Er word van jou als lid verwacht dat je 1 volledige dag helpt, dit mag ook in dagdelen. Zoals elk jaar heben we een schema welke je kunt invullen. Klik hier om dat schema te openen.Ook als je de run zelf loopt ben je, zoals jullie in tussen wel weten, ook verplicht om te helpen met afbreken. Ook dit kun je invullen in het schema.
Wij als bouwploeg verwachten dan ook dat jij je aanmeld voor de dag(en) of dagdelen die je komt helpen. Dit ivm de planning en de catering.
Je kunt je op geven via de mail: bouwploegssk@gmail.com (graag voorzien van ingevuld schema) of tijdens de trainingen bij Bart Marien en Heather Poelman