Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Vrijwilliger zijn

Een evenement van deze omvang is niet te realiseren zonder de medewerking van vrijwilligers. In totaal zijn er bijna 400 vrijwilligers actief om de Stertil Survivalrun tot een groot succes te maken.

Onze vrijwilligers worden ingezet voor diverse activiteiten

  • Hindernis: De meeste vrijwilligers worden ingezet op het parcours om een hindernispost of verversingspost te bezetten. De taak van de vrijwilliger is om uitleg te geven over de hindernis en om te jureren of de deelnemers de hindernis correct uitvoeren;

  • Bouwen: Voor het opbouwen van het parcours hebben we ook vrijwilligers nodig. De 6 weken voor de run wordt er elke zaterdag al begonnen met de opbouw van het parcours, ook in de week voor de survivalrun wordt er vanaf dinsdag elke dag gebouwd. Bij elke bouwdag wordt er voor koffie, thee, broodjes en warm eten gezorgd. Voor aanmelding van de bouwdagen gaan we gebruik maken van SuperSaas. Klik hier om je aan te melden.
LET OP! Meehelpen met de bouwdagen valt onder het HUISHOUDELIJK REGLEMENT.

Een dag vol ervaringen

Meer dan 1.500 deelnemers zijn dankbaar en enthousiast voor jouw ondersteuning als vrijwilliger. Je ontvangt een heerlijke gevulde vrijwilligerstas met onder andere broodjes, drinken, appel, iets lekkers, informatie, een geweldig T-shirt van de Stertil survivalrun en als cadeau een leuke gadget! Vrijwilliger zijn bij Stichting Survival Kootstertille is een topervaring en voor velen de eerste kennismaking met de snel groeiende survivalsport. Een geweldig groot evenement waar nog lang over wordt nagepraat. Een enthousiaste organisatie, toeschouwers en deelnemers!

"Zonder vrijwilligers kunnen wij geen Stertil survivalrun organiseren!" - Vrijwilligerscommissie Stichting Survival Kootstertille (Ingrid Meijer, Sytske Sangers en Jantina Meijer). 

Informatie vrijwilligersavond

Op maandagavond vóór de Stertil survivalrun vindt de vrijwilligersavond plaats om 20:00 uur in de vergaderzaal bij onze hoofdsponsor Stertil, Westkern 3, 9288 CA  Kootstertille. Tijdens deze avond wordt informatie gegeven over de taak die je gaat uitvoeren, hoe laat je aanwezig moet zijn op de dag van de Stertil survivalrun en eventueel met wie je gaat samenwerken. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over wat er van je verwacht wordt op deze dag, dit allemaal onder het genot van een kop koffie/thee en een lekkere koek. Het is een gezellige informatieve avond waarbij je kennis met elkaar kan maken en ervaringen kan uitdelen.

Je meldt je op de zondag van de Stertil survivalrun eerst bij de vrijwilligerscommissie, van daaruit wordt je met een taxi naar je hindernis gebracht en krijg je ter plekke de laatste informatie over de hindernis. Aan het einde van de run zal een bezemloper langskomen en aangeven dat je de hindernis mag verlaten. Je kan dan naar de verzamelpunten gaan om te worden teruggebracht naar het finishterrein. Op het finishterrein lever je het hesje en de hinderniskaart weer in. Er wacht dan een lekkere kop warme snert of soep op je. Voor de liefhebber is er ook koffie en thee aanwezig.

Tot slot: de Stertil survivalrun in Kootstertille kan niet zonder vrijwilligers. Zij vormen het hart en de motor van de survivalsport. Ook de organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met het telefoonnummer 06-47609667 of via het volgende e-mailadres: vrijwilligerscommissie@outlook.com.

Wil je als vrijwilliger actief zijn bij onze run, klik dan hier

 

Ook de Survivalrun Bond onderschrijft het belang van vrijwilligers: