Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Stertil® nieuwe hoofdsponsor survivalrun Kootstertille

Na 10 jaar Wadro en 7 jaar Biddle is nu de firma Stertil bereid gevonden om de komende jaren als hoofdsponsor van de survivalrun te fungeren. Het bedrijf is al jarenlang als co-sponsor verbonden aan de survivalrun. De Stichting Survival Kootstertille is verheugd met het feit dat de sponsorcommissie wederom een gerenommeerd bedrijf heeft gevonden om als hoofdsponsor op te treden.

Stertil is een internationaal bedrijf met een hoofdvestiging in KootSTERTILle. De onderneming kent een lange historie in de maakindustrie. Vanuit een langdurige ervaring ontwikkelt, produceert, vermarkt en verkoopt Stertil anno nu een breed programma producten voor het heffen van voertuigen en het optimaliseren van laad- en losprocessen aan perrons in distributiecentra.

Niet opgeven, doorgaan en ‘het verstand op nul en de blik op oneindig’!

De survivalrun in Kootstertille is uitgegroeid tot een serieuze beproeving voor jong en oud, met vorig jaar meer dan 1500 deelnemers die zich hebben aangemeld voor de run. Door de jaren heen is de interesse in bewegen en sport en dan vooral extreme sport enorm gegroeid. 
Daarom is Stertil trots te mogen optreden als hoofdsponsor van de survivalrun, want met de producten van Stertil-Koni en Stertil Dock Products gaan ze ook tot het extreme! Stertil ziet het als haar sport om de beste te worden in haar markten en is goed op weg als wereldwijd marktleider van hefbruggen voor bussen en vrachtauto’s.

De komende editie van 10 maart 2019 wordt dus de eerste onder de naam Stertil survivalrun. Het parcours zal langs het terrein van Stertil voeren en op het finishterrein zal een unieke hindernis gebouwd worden met materiaal van Stertil.

Wil je ook jou fysieke en mentale vaardigheden testen tegen de elementen? Meld je aan voor de eerste Stertil survivalrun in Kootstertille!

Voor meer informatie: www.survival-kootstertille.nl.

Op de foto links dhr. Ulbe Bijlsma (President en CEO Stertil) en rechts dhr. Theo Posthumus (voorzitter SSK) die de samenwerking met een ferme handdruk beklinken.