Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Meetrain-avonden Stertil Survivalrun 2023 (VOL)

 
UPDATE 27-02-2023: gezien de overweldigende belangstelling voor de meetrain-avonden moeten we helaas melden dat er vanaf heden geen nieuwe aanmeldingen meer bij kunnen. Degenen die zich reeds aangemeld hadden zijn uiteraard nog van harte welkom om de trainingen te gaan volgen.
 
KOOTSTERTILLE – Op 20, 23, 27 februari en 2 maart organiseert Stichting Survival Kootstertille trainingsavonden voor onervaren deelnemers aan de Stertil Survivalrun 2023. Deze avonden zijn bedoeld om kennis te maken met de survivalsport. De trainingen vinden plaats op het trainingsterrein van Stichting Survival Kootstertille.
 
12 maart is het dan eindelijk zover: de 20ste Stertil Survivalrun in Kootstertille! Met verschillende wedstrijdcategorieën, zowel jeugd als volwassenen, en uitdagende hindernissen belooft het ook dit jaar weer een spektakel te worden! Voor de getrainde survivalrunners mogen we het Open Nederlands Kampioenschap Middellange Survivalrun organiseren. Daarnaast hebben we nog wedstrijdcategorieën voor de jeugd en de Basis Survivalrun. Ook zijn er de Recreatieve-, Ouder-Kind- categorieën en de Funrun. Deze runs zijn geschikt voor de minder ervaren lopers. Ook weer van de partij is een team-run waarbij een team van 4, ervaren, atleten elkaar moet helpen het parcours tot een goed einde te brengen. In totaal zullen ruim 1400 deelnemers de uitdaging en het gevecht met de elementen aangaan.
 
Om ervoor te zorgen dat ook de minder ervaren lopers goed aan de start verschijnen organiseert Stichting Survival Kootstertille dit jaar weer speciale trainingsavonden. Tijdens deze avonden worden de basistechnieken van de survivalrun bijgebracht.
In tegenstelling tot voorgaande edities zijn de meetrain-avonden niet meer gratis. Ivm verzekeringen en mogelijke aansprakelijkheid zijn we genoodzaakt om iedereen die mee wil trainen te vragen om een Aspirant lidmaatschap bij de SBN aan te gaan. Dit lidmaatschap kost € 5,00 eenmalig voor deze editie.
De trainingsavonden starten alle dagen om 19:00 uur aan de Oastkern 51 in Kootstertille.
 
Meer info over het aspirant lidmaatschap vindt je hier.
 
Iedereen die geïnteresseerd is in deze training kan zich aanmelden via de website: https://www.survival-kootstertille.nl/stertil.../contact of via infobikkels@gmail.com. Na aanmelden ontvang je de benodigde informatie over het Aspirant lidmaatschap. Mocht je reeds SBN lid zijn, geeft dit dan door met lidnummer, in de aanmeldingsmail.