Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Laatste info betreffende Stertil Survivalrun 2024

Zo in de laatste week voor de run moet er nog het nodige gebeuren.

De vrijwilligers moeten geinstrueerd worden, de deelnemers moeten de laatste info krijgen en uiteraard wordt de laatste hand gelegd aan de hindernissen.

Op deze pagina proberen we alle info zoveel mogelijk te verzamelen. Houd dus dagelijks de website in de gaten om te kijken of er nog nieuws is.

Livestream

Voor de thuisblijvers is de Stertil Survivalrun ook te volgen via onze livestream. Deze Livestream is te vinden via onze Facebook pagina en ons YouTube kanaal. Klik HIER voor de link naar YouTube of klik op onderstaand plaatje.

Voorlopige uitslagen

Komende zondag zijn de voorlopige uitslagen te vinden via: VOORLOPIGE UITSLAGEN

Afsluiting Alde Dyk Kootstertille

Bezoekers uit de richting Gerkesklooster en Buitenpost moeten rekening houden met de afsluiting van de Alde Dyk vanaf de kruising Nonnepaad/Miedwei tot aan brug Twizelerfeart. Voor fietsers is er een omleiding via de Miedwei en dan via Njoggen Alde Mantsjes weer naar de Alde Dyk. Automobilisten worden omgeleid via Miedwei en Twijzel.

Richttijden prijsuitreikingen

De wedstrijdleiding heeft de richttijden van de prijsuitreikingen van de verschillende categorieën bekend gemaakt. Let op! Dit zijn richttijden. Houd de info in de tent in de gaten en ook de spreaker zal de juiste tijden tzt omroepen.

categorieën jongens/mannen meisjes/vrouwen
JSR10-11 11:10 uur 11:10 uur
JSR12-14 11:10 uur 11:10 uur
JSR15-17 11:45 uur 11:45 uur
MSR 12:45 uur 12:45 uur
MSR 40+ 13:30 uur 13:30 uur
MSR 50+ 13:30 uur 13:30 uur
KSR 13:15 uur 13:15 uur
KSR 40+ 13:15 uur 13:45 uur
KSR 50+ 13:15 uur 14:15 uur
BSR 13:45 uur 13:45 uur
BSR 40+ 13:45 uur 13:45 uur
BSR 50+ 13:45 uur 13:45 uur

 

Deelnemersinfo

Afgelopen weekend is de deelnemersinfo naar alle deelnemers gemaild. Mocht je die gemist hebben dan kun je die HIER nog eens nalezen. Ook de STARTLIJSTEN zijn inmiddels gepubliceerd. Kijk goed hoe laat je precies waar moet zijn. Dit voorkomt opstoppingen en kunnen we de run vloeiend laten verlopen.

Om op de dag van de run zeker te weten waar alles zich bevind hebben we een plattegrond van het start-/finishterrein laten maken.

Fotomateriaal

Zowel in de aanloop na de run als tijdens de run zijn en worden er foto's en filmpjes gemaakt. Deze hebben we verzameld op een aparte fotopagina. Deze is HIER te vinden.

Route

Ben je als deelnemer benieuwd naar de hindernissen die je op 10 maart moet zien te overwinnen of ben je als toeschouwer nieuwsgierig waar er gestreden wordt? Neem dan een kijkje op onze ROUTEKAART.

Voor iedereen die mee wil fietsen/lopen is deze routekaart op de dag van de run ook af te halen bij de infotent (A5 formaat)

Sponsoren

Uiteraard kunnen we onze run niet organiseren zonder de steun van onze sponsoren. Daar zijn we natuurlijk zeer blij mee. Ben je nieuwsgierig wie ons zoal steunen (financieel of met goederen/diensten? Klik HIER om op de sponsorpagina te komen.

In een aantal sponsorpakketten zitten ook startbewijzen inbegrepen. Voor deze deelnemers was er op 25 februari een extra training om hen de fijne kneepjes van onze prachtige sport bij te brengen. Klik HIER voor het bijbehorende fotoalbum.