Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Deelnemersinfo Stertil Survivalrun 2019

 

Beste deelnemer,  

aanstaande zondag, 10 maart,  klinkt het startschot van de Stertil Survivalrun, een nieuwe editie met een nieuwe hoofdsponsor! Onveranderd is dat wij op dit moment hard aan het bouwen zijn om alle hindernissen op tijd af te krijgen. En ook dit jaar verwachten wij weer 1500 deelnemers, verdeeld over 12 categorieën, op ons mooie en uitdagende parcours. Een goede voorbereiding is in dit geval niet het halve werk, maar je kunt hier alvast een voorproefje van de route en de hindernissen vinden. De route staat ook aangegeven in onze survivalkrant! Natuurlijk met een heleboel andere informatie over de survivalrunsport.  

Aanmelden  

Net als vorig jaar starten en finishen we midden in het dorp bij de multifunctionele accommodatie (MFA) ‘ It Tillehùs’. Hier haal je voorafgaand aan de run je shirt en bandje op en is er de gelegenheid om je om te kleden. Wij raden aan om ongeveer een uur voor je starttijd aanwezig te zijn zodat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden op de run (omkleden, toiletteren, warmlopen).   Voor een zo efficiënt mogelijke uitgifte van shirt en bandje willen wij je vragen je startnummer vooraf op te zoeken. Zo hoeft er niet eerst op naam naar je startnummer te worden gezocht.  Voor begeleiders en toeschouwers staat er een infotent op het terrein waar een fietskaart gehaald kan worden. Op deze fietskaart staat aangegeven hoe het parcours te volgen is op de fiets. Het is namelijk niet overal toegestaan om het parcours te betreden.   De parkeergelegenheid wordt met borden aangegeven bij binnenkomst van het dorp, ook staan hier verkeersregelaars om je naar de juiste plek te begeleiden. Volg a.u.b. hun aanwijzingen op!  

Aanmelden JSR-D en vervoer naar de start  

In tegenstelling tot de overige categorieën start de JSR-D bij hindernis 9 en finishen we midden in het dorp bij de multifunctionele accommodatie (MFA) ‘ It Tillehùs’. Hier haal je voorafgaand aan de run je shirt en bandje op en is er de gelegenheid om je om te kleden. De JSR-D deelnemers moeten zich om 08.45u melden bij de infotent op het finishterrein, daarna worden ze met busjes vervoerd naar de startplaats aan de overkant van het kanaal (hindernis 9 op de parcourskaart).

Deelname  

Je starttijd is hier te vinden op de website van Stichting Survival Kootstertille. Mocht je tijdens de wedstrijd worden ingehaald door iemand uit een latere startgroep van de wedstrijdgroepen, dan heeft deze persoon voorrang in de hindernis. Houdt hier rekening mee en wees zo sportief om dit dan ook te verlenen. Dan heeft iedereen een mooie wedstrijd! Behandel ook de vrijwilligers bij de hindernissen met respect, zonder vrijwilligers geen survivalruns…  

Livestream

Jouw prestaties zijn te volgen via een livestream. Deze livestream wordt getoond op grote schermen in de tent op het start/finishterrein en via  YOUTUBE/FACEBOOK. Op deze manier kunnen ook de toeschouwers/thuisblijvers meebeleven welke obstakels jij moet overwinnen!  

Voor vragen en opmerkingen over je inschrijving en deelname kun je mailen naar inschrijving@survival-kootstertille.nl. Let op: we behandelen geen overschrijvingen meer, we concentreren ons nu op de laatste voorbereidingen.  

Wij wensen je alvast een goede voorbereiding toe en hopen je op 10 Maart 2019 in Kootstertille te mogen verwelkomen bij de Stertil Survivalrun.  

Met vriendelijke groet Stichting Survival Kootstertille