Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Deelnemersinfo Stertil Survivalrun 2020

 

Afgelopen weekend hebben alle deelnemers de nieuwsbrief ontvangen met daarin de laatste informatie voor de Stertil Survivalrun 2020.

Voor diegenen die per abuis deze niet ontvangen hebben volgt hieronder de tekst uit de nieuwsbrief;

Beste deelnemer,
 
Spoedig mogen we jullie weer verwelkomen in Kootstertille, bij de 19e editie van de Stertil Survivalrun. Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben onze bouwers weer een uitdagend parcours samengesteld met hindernissen die je onderarmen doen verharden en je bovenbenen doen branden! ‘Leaver dea as slaef’ (vrij vertaald alles of niets) zoals wij in Kootstertille zeggen. We hopen wel dat de weergoden ons iets gunstiger gezind zijn dan in 2019, toen bijna 200 atleten ten onder gingen aan de koude weersomstandigheden. Daar kun je je niet op voorbereiden, op de hindernissen gelukkig wel (via deze link).
 
Aanmelden
 
We starten en finishen bij de multifunctionele accommodatie (MFA) ‘ It Tillehùs’. Hier haal je voorafgaand aan de run je shirt en bandje op, heb je de mogelijkheid om je om te kleden en kun je je tas afgeven. Om de uitgifte van je shirt zo soepel mogelijk te laten verlopen, willen wij je vragen je startnummer vooraf op te zoeken.
Bij binnenkomst van het dorp staan verkeersborden en verkeersregelaars, die je naar de juiste plek begeleiden. Let hier goed op en volg aub de aanwijzingen!

Aanmelden JSR-D en vervoer naar de start
 
De JSR-D start bij hindernis 9 en finisht midden in het dorp bij de multifunctionele accommodatie (MFA) ‘ It Tillehùs’. Hier haal je voorafgaand aan de run je shirt en bandje op en is er de gelegenheid om je om te kleden.
De JSR-D deelnemers moeten zich om 08.45u melden bij de infotent op het finishterrein, daarna worden ze met een bus vervoerd naar de startplaats aan de overkant van het kanaal (hindernis 9 op de parcourskaart).


Voor begeleiders en toeschouwers staat er een infotent op het terrein waar een fietskaart gehaald kan worden. Op deze fietskaart staat aangegeven hoe het parcours te volgen is op de fiets. Het is namelijk niet overal toegestaan om het parcours te betreden.


Deelname
 

Je starttijd is hier te vinden op de website van Stichting Survival Kootstertille.
Mocht je tijdens de wedstrijd worden ingehaald door een wedstrijdloper met een hoger startnummer, dan heeft deze persoon voorrang in de hindernis. Houdt hier rekening mee en wees zo sportief om dit dan ook te verlenen. Dan heeft iedereen een mooie wedstrijd!
Behandel ook de vrijwilligers bij de hindernissen met respect, zonder vrijwilligers geen survivalruns…
 
Jouw prestaties zijn te volgen via een livestream. Deze livestream wordt getoond op grote schermen in de tent op het start/finishterrein en via  YOUTUBE/FACEBOOK. Op deze manier kunnen ook de toeschouwers/thuisblijvers zien welke hindernissen jij moet overwinnen!
 
Voor vragen en opmerkingen over je inschrijving en deelname kun je mailen naar inschrijving@survival-kootstertille.nl.
 
Wij wensen je alvast een goede voorbereiding toe en hopen je op 8 Maart 2020 te zien aan de start van de Stertil Survivalrun!
 
Met vriendelijke groet
 
Stichting Survival Kootstertille