Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Afscheid van hoofdsponsor Biddle

Stichting Survival Kootstertille neemt afscheid van hoofdsponsor Biddle

Na 7 jaren als hoofdsponsor te hebben gefungeerd heeft Stichting Survival Kootstertille afscheid genomen van Biddle. In 2012 heeft het bedrijf het hoofdsponsorschap overgenomen van Wadro.  Biddle produceert hoogwaardige klimaatbeheersingsapparatuur voor de zakelijke markt en heeft haar hoofdvestiging in Kootstertille.
 

De insteek van de sponsoring destijds was dat de survivalsport precies past bij de uitstraling en manier van werken van Biddle. De survivalsport is een open en eerlijke sport, gebaseerd op kracht, doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen. Deze pijlers staan ook bij Biddle hoog in het vaandel. Daarnaast is sport en een gezonde levensstijl “hot”. Biddle wilde hier als bedrijf graag een bijdrage aan leveren voor de mensen in de regio. Lekker bewegen in de buitenlucht is populair, niet alleen bij volwassenen, maar ook zeker bij kinderen. Wat is er dan stoerder dan survival?!

In de loop der jaren heeft de survivalrun in Kootstertille een goede naam opgebouwd en al gauw was de naam Biddle onafscheidelijk verbonden aan deze run. Het bedrijf ligt binnen het parcours en het bedrijfsterrein is opgenomen in de route. Biddle is er trots op dat ze samen met de survivalvereniging en de vele vrijwilligers de survivalrun in Kootstertille hebben kunnen uitbouwen tot een succesvol evenement met de huidige omvang. De stichting survival Kootstertille wil met name Wiebe de Vries bedanken die namens Biddle echt de kartrekker was en mede daardoor heel Biddle warm maakte voor de survivalruN.

Nu, na 7 jaren, is het tijd om het stokje aan een nieuwe hoofdsponsor over te dragen om zodoende een nieuwe push te geven aan de ontwikkeling van de survivalsport in Kootstertille. Men is dan ook erg blij dat “buurman” Stertil na zeven jaren Biddle nu haar bedrijfsnaam gaat koppelen aan de Tilster survivalrun.

Als blijk van waardering en dankbaarheid is een fotocollage van de afgelopen jaren op aluminium gedrukt en aangeboden aan Biddle door Stichting Survival Kootstertille Het ontwerp is van Mark van Houten en de foto’s zijn in de loop der jaren gemaakt door Jaap de Boer Fotografie. Biddle heeft aangegeven de komende jaren nog wel als co-sponsor aan de survivalrun verbonden te willen blijven.

Op de foto vlnr Sieta van der Mossel (Biddle), Theo Posthumus (vz Stichting Survival Kootstertille, Hendrik Dijkstra (vz sponsorcommissie Stichting Survival Kootstertille en Sjouke Land (Biddle) Foto van het aanbieden van het cadeau is gemaakt door Harrie Posthumus